Appventure Games presenta “The Secrets of Barcino”, un joc d’aventura en viu ambientat a l’antiga Barcelona romana

febr. 1, 2018 | Premsa | 0 comments

Inspirat en el llegat romà de Barcelona, Appventure Games ha anunciat el llançament del seu primer joc, “The Secrets of Barcino”, per a dispositius iOS i Android.

  • Un joc com cap altre
    Entre els centenars d’aplicacions, rutes turístiques, llibres i altres activitats inspirades en la ciutat de Barcelona i la seva rica història hi faltava alguna cosa: una experiència en viu on poder tenir-ho tot alhora, i per què no, en forma de joc.
  • Fet a Barcelona per a Barcelona
    La proposta d’Appventure Games va més enllà del típic i tòpic, i ofereix una nova forma de redescobrir la ciutat i d’aprendre més sobre el seu passat romà i les seves joies ocultes. El joc és apte per a qualsevol persona que visqui o estigui de visita a la ciutat i senti curiositat per la seva història, independentment de si un és de Barcelona o de qualsevol altre lloc.
  • Una experiència real
    “The Secrets of Barcino” és una experiència immersiva que combina una rica narrativa – en forma de conte – gràfics, exploració del món real i un “game play” inspirat en els jocs d’aventures clàssics. El jugador haurà de posar-se dins la pell del protagonista mentre parla amb altres personatges, recull tota mena d’objectes, resol enigmes i completa puzles.

Qualsevol que estigui familiaritzat amb una gimcana, o amb aventures gràfiques –com la saga de Monkey Island– i/o conceptes més nous com Pokémon GO! o Escape Rooms, se sentirà com a casa mentre juga a “The Secrets of Barcino”. Gràfics acolorits i escenaris realistes, a més de personatges de ficció i una trama inspirada en fets històrics, proporcionen una veritable sensació de trobar-se en temps de Barcino.

“Debatíem sobre què podria resultar atractiu per a algú que viu a Barcelona i que té ganes de saber més sobre la seva ciutat, independentment del seu lloc d’origen. Una cosa que fos especial, oculta i única. Després de contemplar diferents opcions, ens va semblar que la història de Barcino valia la pena d’ésser explicada i compartida. Però alhora, fent-ho d’una forma diferent, interactiva i divertida. Esperem que sigui només el començament d’una sèrie de jocs inspirats en Barcelona, i qui sap si en altres ciutats d’arreu”, diu Guillem Espias, cofundador de Appventure Games.

Sobre Appventure Games

“El viatge és la recompensa” és el nostre lema i el tenim sempre present. Appventure Games és un estudi format per un equip multicultural d’entusiastes de l’entreteniment. Busquem crear experiències úniques, a través de jocs que vagin més enllà del típic i convencional, i proporcionar valor mitjançant l’educació i el foment de l’esperit d’aventura i exploració.

Per obtenir més informació, sol·licitar entrevistes o material:

Appventure Games | info@appventuregames.com | https://appventuregames.com

The Secrets of Barcino

Versió LITE ja disponible a

info@appventuregames.com | Legal

© 2018 Appventure Games