Un nou escenari pels jocs d'aventura

El viatge és la recompensa

Appventure Games és un estudi format per un equip multicultural d’entusiastes de l’entreteniment. Busquem crear experiències úniques a través de jocs que vagin més enllà del típic i del convencional, i el més important, proporcionar valor mitjançant l’educació i el foment de l’esperit d’aventura i d'exploració..

The Secrets of Barcino LITE

Ja pots recórrer els carrers de Barcino! Descarrega't la versió LITE del joc des de l'App Store o Google Play i embarca't en un viatge únic a través del temps fins al passat llunyà de l'antiga ciutat romana. Gratuït per un període de temps limitat!

Una aventura trepidant a través de l'antiga Barcelona romana

ENFRONTA'T A REPTES

Fes servir el teu enginy per desbloquejar nous nivells. Conversa amb personatges, recol·lecta pistes i resol enigmes mentre interactues amb l'entorn.

APRÈN MENTRE JUGUES

Visita les ruïnes i els vestigis del passat romà de la ciutat. Assabenta't de curiositats i capbussa't dins la cultura de l'època com un ciutadà més de Barcino.

PROGRESSA I GUANYA

Acumula monedes amb cada èxit i empra-les en els teus tractes. Demostra la teva destresa, negocia i unta't de la saviesa que et permetrà arribar fins al final i guanyar.

The Secrets of Barcino

Versió LITE ja disponible a

Notícies, premsa i mitjans

The Secrets of Barcino a Betevé

Àrtic, l'espai nocturn de Betevé sobre actualitat i divulgació de la Barcelona més cultural i creativa, va dedicar un petit reportatge a The Secrets of Barcino. Va ser en l'edició del passat 19 d'Abril i una altra vegada gràcies a en Josep Maria Ganyet, revelant...

The Secrets of Barcino a El Món a RAC1

El passat 4 d'Abril, The secrets of Barcino va fer aparició a "El Món a RAC1", l'espai matinal de referencia de l'emisora lider de Catalunya, RAC1. Hem pogut rescatar l'audio de la secció Bits del programa, el "magazine" dedicat a les noves tecnologies on podreu...

info@appventuregames.com | Legal

© 2018 Appventure Games