Una AVENTURA trepidant a través de l'antiga Barcelona Romana

En viu i en directe...

Descobreix els secrets més ben amagats de l'antiga Barcino com a protagonista d'un joc d'aventura en viu de conseqüències imprevisibles…

ENFRONTA'T A REPTES

Fes servir el teu enginy per desbloquejar nous nivells. Conversa amb personatges, recol·lecta pistes i resol enigmes mentre interactues amb l'entorn.

APRÈN MENTRE JUGUES

Visita les ruïnes i els vestigis del passat romà de la ciutat. Assabenta't de curiositats i capbussa't dins la cultura de l'època com un ciutadà més de Barcino.

PROGRESSA I GUANYA

Acumula monedes amb cada èxit i empra-les en els teus tractes. Demostra la teva destresa, negocia i unta't de la saviesa que et permetrà arribar fins al final i guanyar.

The Secrets of Barcino LITE

Ja pots recórrer els carrers de Barcino! Descarrega't la versió LITE del joc des de l'App Store o Google Play i embarca't en un viatge únic a través del temps fins al passat llunyà de l'antiga ciutat romana. Gratuït per un període de temps limitat!

Un camí ple de personatges carregats de punyetes...

L'OBRER DORMILEGA

Pateix dèficit d'atenció, sobretot en els dies posteriors a festejos i bacanals. Quan cau en un son profund, a aquest individu no el desperten ni tots els llamps ni tots els trons del cel.

L'OBRER

Gran professional del totxo, sempre compromès per acabar la feina a temps. Construeix aqüeductes durant les seves estones lliures... malgrat el gandul del seu company.

EL GUÀRDIA FORÇUT

Tros d'animalot que custodia les portes de Barcino. Amb ell dues coses són innegociables: la correcció en la vestimenta i la identificació estricta de tots els ciutadans.

EL GUÀRDIA ESCANYOLIT

De reputació més que qüestionable. A l'igual del seu company de músculs robustos, posa molt d'afany en vigilar l'accés a la ciutat, tot i que no aixequi dos pams de terra.

...i objectes màgics que t'ajudaran a assolir el teu destí.

Brúixola de Neptú™

Arribada des de les profunditats del Mare Nostrum, aquesta meravella de l'enginyeria mitològica et permetrà navegar fins als confins de l'Imperi. Utilitzada per nombrosos herois llegendaris en les seves travessies marítimes, ha sigut i seguirà sent peça fonamental en una infinitat d'aventures... tot i que encara hagi de demostrar els seus poders màgics en terra ferma.

The Secrets of Barcino

Versió LITE ja disponible a

info@appventuregames.com | Legal

© 2018 Appventure Games